Gyertyatartó tobozok …és gondolatok.. – 66 nap

A téli hangulathoz..

Igazából nem is az ötlet fogott meg, hanem a mese rózsaszín világ ami a képből árad… Minél tovább nézegetem, annál jobban háttérbe szorul az az összemasnizott 3 tobozka…és elragad a békesség, cukiság, báj…és a ‘gyere ülj ide és beszélgessük barátom’ feeling, ami sugárzik belőle.

Nem vagyok egy közvetlen típus, de a képre nézvén kedvem szottyan úgy Mindenkivel egyesével leülni ehhez az asztalhoz és beszélgetni egyet a világ kisebb-nagyobb dolgairól és persze arról, hogy Te mit gondolsz a Karácsonyról.. És mi az ami érdekel, és mi az amit meg szeretnél csinálni…idén…jövőre..és azután..?

gyertyat

És megkérnélek, hogy ne siess, maradj még, mert kell az időd és Neked is kell ez az idő, hogy kikapcsolódj és ne rohanj, ne stresszelj, csak ülj és mesélj és élvezd a cukirózsaszín csészét, a finom teát és a kíváncsian hallgató fület.. Ne szaladj, állj meg és élvezd. Ne bánd, amit nem tettél meg a múltban, csak arra koncentrálj, amit most nem szalasztasz el! Mert elszalad minden, ha nem figyelsz, vagy ha halasztgatod. Adj időt annak, akit szeretsz. Ez az egyik legjobb dolog amit Vele tehetsz. És magaddal is.❤

 

-Kismari emlékére-

ITT és MOST VÁROM A HOZZÁSZÓLÁST!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s