Adventi naptár változatok papírgurigából

Három a kislány:

Legelőször egy kartonkörívre ragasztott és darabolt gurigákból összeállítható vidám kis kompozíciót mutatok be. A meglepetéseket érdemes csomagolással leplezni a kíváncsi tekintetek elől. Esetleg a kartonhoz ragasztva a kíváncsi kezecskéktől is megvédheted a titkos társaságot!

adventi naptar9

Itt is a kartonalapra ragasztott gurigákkal kezd, majd ezek tetejére rögzítsd a háztetőt, de az akasztót az alapra ragaszd fel. Egy gurigát rajzolj körbe huszonnégyszer, vágd ki és számozd be őket. Tegyél kedved szerint apróságokat a hengerekbe, ragasztózd be a számozott papírok szélét és zárd le a hengereket. A kéményből felszálló füst alakítására pedig kérj meg egy rátermett papír zsebkendőt😉

adventi papirgurigabol

Ennél a változatnál a gurigák körberajzolásával kezd az alkotói folyamatot! Tedd félre a későbbi ajtócskákat és ragaszd össze a gurigákat, majd fesd be a kreációt. Száradás után jöhet a karton háttér körberajzolása és rögzítése. Az újabb szárítkozás után az ajtócskák számozása és csicsázása következik. Végül pedig töltsd meg a naptár hengereit és ragaszd le az ajtócskákat!

adventi naptar gurigakbol

___

ITT és MOST VÁROM A HOZZÁSZÓLÁST!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s