Raffaello

Hozzávalók;

  •  40 dkg kókuszreszelék
  •  25 dkg tejpor
  •  30 dkg cukor
  •  25 dkg szoba hőmérsékletű margarin
  •  fél – 1 dl víz (amennyit felvesz)
  • sima mogyoró

A mogyoró kivételével a hozzávalókat jól összekeverem és kb. egy órán át állni hagyom. Vizes kézzel golyókat formázok, közepébe egy szem mogyorót rejtek és kókuszreszelékbe forgatom. Egyszerű, ugye? És milyen finom!😉

ITT és MOST VÁROM A HOZZÁSZÓLÁST!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s